GIR.BA joomla templates

Shop Cart

[ ... ] Items
Go to checkout
VirtueMart
Vaša košarica trenutno je prazna.

Ashima

 

Ashima u potpunosti osigurava da svi njihovi proizvodi zadovoljavaju  zahtjeve kupaca / krajnjih korisnika, a prihvaća industrijske zahtjeve navedene u različitim standardima EN.

Ashimini testovi dosežu mnogo dalje od EN zahtjeva, i u tu svrhu je dizajniran i razvijen poseban stroj za testiranje.  Razlog leži u činjenici da informacije dobijene na osnovu EN testiranja, koje se odnosi testiranju na kompletnom biciklu,  ne omogućuju pristup prijeko potrebnim znanstvenim informacijama u cilju poboljšanja/razumijevanja kočionih performansi naspram potreba potrošača/korisnika.

Osim toga sustav EN certificiranja je otvoren za ispitivanje, tako da proizvođači  mogu jednostavno koristiti najbolji sustav kočenja / viljuške / felgi / diskova / guma / ramova i bezbroj drugih komponenti koje utiču na kočenje bicikla, za njihovo ispitivanje bicikla, a time i pravih svojstava pakni.


Ashima je dizajnirala testni stroj koji je u rangu sa onima koji se koriste u automobilskoj industriji, pri čemu se kotač/disk simultano okreće oko svoje ose, dok kočnica opterećuje rad kotača pomoću računala i permanentno se kontroliraju i prate svojstva kočionog sistema. Ovaj pristup pruža mnogo više informacija od jednostavnog EN testiranja.  Na ovaj način se može izravno pristupiti rezultatu kočione sile i permanentno pratiti rad kočionog sistema u različitim atmosferskim uslovima, i različitim zahtjevima korisnika.  Temperaturni senzori montirani ispod kočione površine pružaju vrijedne informacije.  Ovaj pristup omogućuje Ashimi kreirati i razviti kočionu površinu pakne za najbolje perfomanse kočenja u različitim temperaturnim uslovima.
Osim simuliranja EN testiranja, Ashima također obavlja i dinamičke testove u vidu rotirajuće inercije (simultano težini bicikla + jahač), te se na ovaj način dolazi do „true“ – istinskih kočionih performansi.


Naravno, pored vlastitih testova, Ashima koristi i polje javne kritike gdje poštuje rezultate testiranja neovisnih agencija za testiranje i korisnika (biciklista) akridetovanih u biciklističkoj industriji.

More in this category: « BK Laste

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Prodajna mjesta

Prodajna mjesta u BiH:

-    Gir
-    „Pro–bike„ str. Zenica
-    Mirsad Jusić - Tuzla

Prodajna mjesta u HR

Prodajna mjesta u Srbiji

Prodajna mjesta u Crna gora

Prodajna mjesta u Sloveniji

Prodajna mjesta u Makedoniji.